SOLO koncepció

SOLO - Egészséges fogak egyszerűen

A jövő fogorvosa dentális egészséget kínál pácienseinek. Jelenleg a fogorvosok a fogszuvasodás és a fogágybetegség visszatérő tüneteit diagnosztizálják és kezelik, ami a megfelelő dentális egészség fenntartása nélkül később visszatérhet. Ezzel szemben a SOLO megoldást és lehetőséget biztosít a betegségek okának láthatóvá tételére és hatékony, hosszútávú kezelésére.

A fogszuvasodás és a fogágybetegség már gyermekkortól kezdődik

A fogorvosok által diagnosztizált károsodások egy régóta fennálló kórfolyamat eredménye. Már gyermekkorban megjelennek az első interdentális terek, amelyek a fogkefével már nem érhetők el. Az azonnal kialakuló biofilm egy hét alatt ínygyulladást vált ki, amelyet ha nem diagnosztizálnak, akkor krónikus ínygyulladássá alakul. Ez a krónikus ínygyulladás okozza a később megjelenő fogszuvasodást és fogágybetegséget. A krónikus ínygyulladás megszűntetése nélkül minden fogászati ​​kezelés sikertelen: A magas színvonalú restaurációk ellenére mindig új destrukciók jelennek meg.

diagramm900

Forrás: Löe et al. 1965 "Gingivitis in man"

A SOLO diagnosztizál és kezeli a tüneteket

A SOLO-MED GmbH által kifejlesztett és szabadalmaztatott BOB szonda segítségével a krónikus ínygyulladás könnyen és biztonságosan diagnosztizálható. Az SOLO Profilaxis koncepció mérhető módon kezeli a krónikus ínygyulladást és tartósan megakadályozza a fogszuvasodás és a fogágybetegség kialakulását. A SOLO több, mint egy jól működő terápiás protokoll. Egy olyan didaktikus egészségügyi koncepció, mely egyértelműen és érthetően bizonyítja, hogy a dentális egészség elérthető mindenki számára.

 

Mitől különleges a SOLO:

  1. Mindenkinek van krónikus ínygyulladása és SOLO terápiára van szüksége.
  2. A fogászati kezeléseket kizárólag fogorvos végezheti el, ellenben a SOLO profilaxis kezelést végezheti a dentálhigiénikus kolléga is.
  3. A dentális-IQ fogalmához kapcsolódó igény azt jelenti, hogy a páciensek kifejezetten keresik és igénylik a magas színvonalú fogászati kezeléseket kínáló rendelőket.

SOLO Profilaxis előnyei

1

Páciensek boldogabbak és elégedettebbek lesznek

A betegek elégedettsége növekszik, ha megértik, mi történik a szájukban, azaz miként alakul ki a fogszuvasodás és a fogágybetegség. Ebben segít a SOLO Profilaxis koncepció.

2

Nyereség szinten biztonságot ad a praxisnak

A jövőben szignifikánsan több profilaxis kezelést tud majd a rendelő elvégezni. A delegált munka (dentálhigiénikusok által) utáni bevétel növekedés elérhető anélkül, hogy magának a fogorvosnak kellene a profilaxis kezelést elvégezni, mely egy nyugodt helyzetet eredményez.

3

Páciensköre növekedni fog

Nemcsak a jelenlegi betegköre fog beszélni a dentális egészségről, hanem más páciensek is igényelni fogják.

4

Fogászati kezelések indokolatlan vérzés nélkül

A SOLO pácienseknek ínye nem vérzik. A tömések, betétek készítésénél, intraorális szkennerek használatakor, lenyomatvétel során gyulladásmentes környezetben dolgozhat a fogorvos, így pontos végeredményt érhet el.

5

A fogászati rendelő hírneve növekszik

'A fogorvosomat érdekli a dentális egészségem.'–ezt a mondatot nagyon gyakran halljuk a SOLO páciensektől.

6

Csapat motiváció

A SOLO koncepció segíti a fogászati ​​kezelés menetét - ez nem csak a betegeket, hanem az egész rendelői team-et motiválja.

7

Oktatás

Interaktív és érdekes előadásainkkal, betegtájékoztatóinkkal és hiteles szakemberekkel támogatjuk az orvosok, dentálhigiénikusok és betegek oktatását.

8

Tudományos háttér

A SOLO koncepció hatékonyságát a Drezdai Egyetem tudományosan bizonyította. Jelenleg Magyarországon is zajlanak kutatások a témában.

9

Szabadalmaztatott diagnosztikai eszköz

A BOB szonda szabadalmaztatott diagnosztikai eszköz, mely segítségével vérzési index határozható meg.

10

Kiegészítő termékek

Biztosítunk minden szükséges eszközt és terméket – a diagnosztizálástól a beteg tájékoztatásáig és a terápiáig.

11

Egyedi

A SOLO koncepció - mely tartós dentális egészséget teremt - egyedülálló.

12

20 éve elégedett SOLO páciensek

Az első SOLO páciensek közel 20 éve használják ezt a koncepciót és még mindig motiváltak és egészségesek.

Váljon SOLO rendelővé

Lépésről lépésre:

Előadás

Vegyen részt előadásainkon. Ha érdeklődik a koncepció iránt, keressen minket bizalommal.

Képzés

A képzés a SOLO rendelői license előfeltétele.

Eszközök

A képzés után a rendelő gyakorlatot szerez a SOLO betegellátásból.

Tanúsítvány

Tesztet követően SOLO rendelő tanúsítványt kap.


Kontakt

Telefon +36 30 141 40 00

Kontakt űrlap

Írja rá a Kontakt űrlapra: Szükségünk van az adataira, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. A jelölőnégyzet aktiválásával elfogadja, hogy az információkat felhasználhatjuk kérésére. Az adatvédelemről további információk találhatók az „Adatvédelmi irányelvek” menüben'.