Tudta?

Rendszeresen mossa fogait, még esetleg fogselymet is használ? Ennek ellenére folyamatosan vannak fogászati panaszai, melyek ellátására egyre több időt és pénzt kell ráfordítani. Ínyvérzés, rossz lehelet, szuvas fogak, fogfájdalom, foghiány, rágási nehézségek a leggyakoribb panaszok, melyekre a fogorvosok terápiás ajánlásai a tömések, gyökérkezelések, koronák készítése, foghúzás illetve implantátumok behelyezése. Töméskészítéstől, a koronák, hidak, illetve foghúzást követően implantátumok behelyezése, vagy egyéb pótlások készítése.

SOLO koncepció

Megszűnteti a fogászati panaszok okát, így fogai egészségesek maradnak.

Ha meg akarja őrizni fogait, látogasson el egy SOLO fogászati rendelőbe. Függetlenül az Ön korától és fogazati állapotától érdemes SOLO-t használni, hogy ne alakuljanak ki nagyobb károsodások.

 

A hagyományos fogmosás nem szűnteti meg a fogászati panaszok okát

A klasszikus fogkefe nem távolítja el a baktériumok többségét, a fogközökből, a fognyakakról, és a barazdákból. Emellett káros mellékhatásai is lehetnek, például ínyvisszahúzódás, fognyaki kopás.

A fogselymet gyakran használnak fogközök tisztítására, azonban a fogközök formájából adódóan a fogselyem nem éri el a fogak azon felszíneit, ahol a baktériumok többsége található.

A klasszikus fogkefe és a fogselyem a patogén baktériumoknak csak egy részét (kb. 1%-át) távolítja el.
Hogyan kell megfelelően tisztítani fogainkat?

Így szokta cipőit tisztítani?

Schuhe

Akkor a fogait miért így tisztítja??

Zaehneputzen

Megoldás: SOLO

A SOLO Profilaxis koncepció® egyszerű, de hatékony módszer a baktériumok eltávolítására. Minden fogat külön külön, egyesével kell megtisztítani. A baktériumok eltávolításával a fogszuvasodás és íny-, fogágybetegség kialakulásának folyamata megállítható.

Stix300

swing300

SOLO STIX

Megtisztítja a fogközöket.
A fogközökben lévő baktériumokat csak az adott fogközbe illő fogköztisztítő kefével lehet eltávolítani, melyben a SOLO® rendelő segítséget nyújt.

SWING

Megtisztítja a fognyakakat.
A fognyakon lévő baktériumokat távolítja el a SWING fogkefe®, mellékhatások nélkül. Alkalmazásával csökken a fognyaki érzékenység.

SOLO Profilaxis előnyei

1

Egészséges fogak egy életen át

Ha SOLO koncepciót követi, egy egész életen át egészségesen tarthatóak fogai. SOLO páciensek 20 éve lelkesen alkalmazzák a koncepciót.

2

Fájdalommentesség

A SOLO Profilaxis koncepció alkalmazása teljesen fájdalommentes.

3

Dentális és szervezeti egészség – GÓC

Manapság ismert, hogy a szájban lévő kórokozó baktériumok más általános betegségek, például cukorbetegség, osteoporosis és krónikus légzőszervi megbetegedések kockázati tényezői. A terhesség esetén, például a vetélés kockázata akár tízszeresére nő. A szájban levő baktériumok kiküszöbölésével jelentősen csökkenthető a betegségek kockázata.

4

SOLO Profilaxissal pénzt takarít meg

A koncepció alkalmazásával a költséges fogászati beavatkozások a múlté.

5

Nincs többé fogorvostól való félelem

Kellemetlen és fájdalmas kezelések a fogorvosnál már nem szükségesek - soha ne fúrjon újra! Fogorvosával való kooperáció sokkal kellemesebb lesz a SOLO Profilaxis során.

6

Zavartalan örömök

Érzékeny fogak megkeseríthetik egy finom fagylalt, vagy egy forró ital elfogyasztását. SOLO Profilaxissal ezek a kellemetlenséges is megszűntethetőek.

7

Időt spórolhat a fürdőszobában

A fogorvosnál töltött SOLO vizit után a koncepció könnyen alkalmazható otthon vagy akár útközben is, így időt spórolhat a fürdőszobában.

8

Gyerekek is könnyen használják

Ismertesse fogorvosa, dentálhigiénikusa a SOLO koncepciót gyermekeinek is, mellyel egy életen át tartó dentális egészséget nyerhetnek.

9

Tudományosan bizonyított

A SOLO koncepció hatékonyságát a független laboratórium, Lab4More laboratórium igazolta Münchenben, Dr. med. Rasshofer megerősítette. A vizsgálati eredményekkel kapcsolatos további információk itt találhatók. Magyarországon a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet foglalkozik a koncepcióval kapcsolatos kutatásokkal, és biztosítja a tudományos hátteret.

10

Megfelelő termékek

A koncepció biztosít minden terméket és eszközt, mely szükséges a dentális egészséghez. Az eszközök a SOLO rendelőkben beszerezhetők.


Kontakt

Telefon +36 30 141 40 00

Kontakt űrlap

Írja rá a Kontakt űrlapra: Szükségünk van az adataira, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. A jelölőnégyzet aktiválásával elfogadja, hogy az információkat felhasználhatjuk kérésére. Az adatvédelemről további információk találhatók az „Adatvédelmi irányelvek” menüben'.